Salades


Zoekt u een salade catering in Raalte? Hapjes aan Huis is een vertrouwde naam met een uitgebreid aanbod uiteenlopende hapjes voor elke gelegenheid. Onze ervaren cateraars nemen u al het werk uit handen, doen boodschappen, bereiden uw salades en dresseren alles mooi op schalen met bijpassende garnituren.

Bestel eenvoudig uw salade catering online in Raalte

Wij hebben een ruime keuze in ons assortiment voor elke prijsklasse én elke gelegenheid. Onze partyservice wordt regelmatig in uw regio Wesepe, Hellendoorn, Heeten, Broekland, Nieuw Heeten, Boerhaar, Heino, Boskamp, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Deventer, Luttenberg, Marienheem, Lemelerveld, Lierderholthuis, Laag Zuthem, Windesheim, Wijhe en Olst gevraagd voor een salade catering.

We hebben een uitgebreid aanbod dat varieert van vlees, vis en vegetarische salades en iets lekkers bij de borrel.

Wij zijn dé specialist op het gebied van salade catering

Onze keuken heeft een uitgebreid menu waaruit u salades kunt samenstellen. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten, we houden van een uitdaging.

Voor elke gelegenheid een salade! Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van ons een bericht per mail. Heeft u naar aanleiding van uw bestelling nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Gelegenheden waar wij salades verzorgen

Op het afgesproken tijdstip bezorgen wij de hapjes catering bij u thuis of op een van te voren afgesproken locatie in Raalte. We zetten de schalen met de door u gekozen salades neer op de aangegeven plaats en hopen dat u en uw gasten een onvergetelijke avond hebben.

Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen