Gelegenheden

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

U bent druk bezig met het organiseren van uw bedrijfsfeest en zoekt de juiste cateraar die u kan helpen met drankjes, personeel, eten en/of verhuurmaterialen?

Vanuit onze keuken in de regio kunnen wij u van A tot Z van dienst zijn!

Gaat u uw bedrijfsfeest bij uw bedrijf organiseren, of zoekt u een locatie? Wij hebben samenwerkingen met meerdere feestlocaties in de regio van Raalte, welke wij graag met u gaan bezoeken.

Tijdens het feest kunnen wij de dranken voor u uitschenken, maar kunnen wij ook een bar met koelkast neerzetten, zodat u het zelf kunt verzorgen. Tijdens het feest bieden wij de mogelijkheid om hapjes te serveren, of een walking dinner, buffet of bbq catering. De keuze is aan u.

Bedrijfsfeest voor grote & kleine groepen

Bent u met een groot gezelschap of een wat kleiner gezelschap? Wij pakken net zo groots uit, zoals u dit wenst. U kunt denken aan bijvoorbeeld:

Uw Bedrijfsfeest catering organiseren in de regio Raalte

Jaarlijks verzorgen wij bedrijfsfeest catering in de regio van Wesepe, Heeten, Hellendoorn, Broekland, Nieuw Heeten, Boerhaar, Heino, Boskamp, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Deventer, Luttenberg, Marienheem, Lemelerveld, Lierderholthuis, Laag Zuthem, Windesheim, Wijhe en Olst.

In ons netwerk hebben wij bedrijven die prachtige tenten verzorgen, uw bedrijfsfeest aankleden met allerlei thema's en opfleuren met bloemen en andere benodigdheden.

Afspraak maken om uw bedrijfsfeest te bespreken

Wij maken graag een vrijblijvende en persoonlijke afspraak om al uw bedrijfsfeest te bespreken.

Vul ons offerte formulier hier in en maak een afspraak!


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen