Koningsdag

Koningsdag

De keuze bij ons is enorm in catering assortiment, ook tijdens Koningsdag in de regio Raalte.

Gaat u allerlei leuke spullen verkopen of bent u met een gezelschap samen om iets leuks te doen? Wij helpen graag bij de invulling van het eten op Koningsdag.

Wij hebben een zeer uitgebreide en aantrekkelijke menukaart voor u samengesteld, welke wij het hele jaar serveren voor elke gelegenheid.

Ontbijt of Lunch bestellen voor Koningsdag in regio Raalte?

In de ochtend kunt u bij ons genieten van een zalig ontbijt. Kies voor lekker afgebakken broodjes, een kop koffie of een glas versgeperste jus d’orange.

Tijdens de lunch bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bereiden voor u dan graag een heerlijk belegd broodje of een rijkelijk gevulde maaltijdsalade.

Maak uw keuze:

Bestel een buffet ter afsluiting van deze gezellige dag

U sluit de dag af met een diner bij ons. Geniet van verse gerechten, snacks of lokale specialiteiten. Als afsluiter kunt u kiezen voor een lekker dessertbuffet. Genoeg redenen dus om uw eten te bestellen bij ons voor in de regio Wesepe, Heeten, Hellendoorn, Broekland, Nieuw Heeten, Boerhaar, Heino, Boskamp, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Deventer, Luttenberg, Marienheem, Lemelerveld, Lierderholthuis, Laag Zuthem, Windesheim, Wijhe, Olst.

Lekker eten kunt u bestellen bij de Hapjes aan Huis keuken uit regio Raalte. Wij zijn onderdeel van Hapjes aan Huis, die meerdere vestigingen heeft verspreid over heel Nederland.

Bij ons kunt u terecht voor een lekker ontbijt, lunch of diner. U bent bij ons altijd welkom in de regio Raalte verzorgen wij dagelijks de catering voor elke gelegenheid en op elke locatie voor grote en kleine groepen.


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen