Pasen

Pasen

Bestel bij ons cateringbedrijf de Paas catering.

Wij bezorgen in de hele regio Raalte! Van een heerlijk paasontbijt tot een gezellige paasbrunch en paasbuffet: Pasen is hét feest om samen met familie en vrienden te vieren!

Wij bezorgen op beide paasdagen de catering in de regio Wesepe, Heeten, Hellendoorn, Broekland, Nieuw Heeten, Boerhaar, Heino, Boskamp, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Deventer, Luttenberg, Marienheem, Lemelerveld, Lierderholthuis, Laag Zuthem, Windesheim, Wijhe, Olst op elke locatie. Of het nu thuis is, op het werk of in een vakantiehuis, wij staan voor u klaar met ons hele team!

Paasontbijt of Paasbrunch bestellen in regio Raalte

Hoe laat komt u uw bed uit tijdens Pasen? Gaat u voor een ontbijt of voor de brunch? Met smaak en sfeer aan tafel, een lekker kopje koffie of thee met daarbij de lekkerste paasstollen en natuurlijk de heerlijkste luxe broodjes.

Bestel ons smakelijke ontbijt of een fijne paasbrunch.

Paasbuffet reserveren voor uw gezelschap

Een gezellig gedekte tafel voor een heerlijke maaltijd met Pasen, daarbij horen natuurlijk de lekkerste paasgerechten op een paasbuffet. Vers bereid in onze keuken en kant en klaar bezorgd bij u thuis. Hoe makkelijk maakt u het zichzelf?

Wij wensen u vrolijk Pasen en geniet van al het lekkers in Raalte en omgeving!


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen