Partyservice

Partyservice

Bent u op zoek naar partyservice in Raalte?

Wij verzorgen de catering voor elke gelegenheid bij u thuis en op het werk. Hapjes aan Huis haalt al uw keukenzorgen uit handen. Onze chefkoks doen uw boodschappen en bereiden alles vers in eigen keuken.   

Partyservice in Raalte voor elke gelegenheid

Of u nu een catering zoekt voor een verjaardag, uitvaart of een bedrijfsfeest, ons team denkt graag met u mee. Wij verzorgen dagelijks de catering in Wesepe, Hellendoorn, Heeten, Broekland, Nieuw Heeten, Boerhaar, Heino, Boskamp, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Deventer, Luttenberg, Marienheem, Lemelerveld, Lierderholthuis, Laag Zuthem, Windesheim, Wijhe en Olst. U kunt ons assortiment van diverse borrelhapjes, high tea, veganistische buffetten, bijpassende dranken en diners gericht op de wereldkeuken op onze website bekijken en direct bestellen.   

Wij verzorgen dé partyservice in uw regio Raalte

In ons assortiment vindt u alles van ontbijt, lunch en borrelhapjes tot een compleet aangekleed buffet. Denk ook eens aan een walking dinner, een BBQ feest in de tuin of een high tea met vriendinnen? Vindt u niet wat u zoekt, laat het ons weten. Dan maken wij een vrijblijvende offerte. Zodra u een keuze heeft gemaakt uit ons cateringassortiment, bevestigen wij alles aan u via mail. En neemt onze cateraar waar nodig nog even telefonisch contact met u op.

Wij komen de catering bij u in Raalte bezorgen en maken uw feest compleet. U hoeft alleen maar te genieten van uw gasten en onze partyservice!Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen