Catering Boerhaar

Catering Boerhaar Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar catering in Boerhaar?

Onze keuken van Hapjes aan Huis verzorgt uw complete catering. Onze chef kok neemt graag al uw voorbereidingen op de catering uit handen. Zoals boodschappen doen, koken en het opdienen van uw gerechten.

Onze partyservice zorgt ervoor dat ook u zich gast in eigen huis voelt!

Heeft u een vraag of wilt u een offerte ontvangen voor catering op het werk, aan huis of een andere locatie, geheel naar uw wensen, dan maken wij graag een offerte op maat. Vraag deze aan bij "catering offerte aanvragen".

Bestel gemakkelijk uw catering online voor de regio Boerhaar

Wij bieden een volledig en uitgebreid assortiment voor elk budget. Wilt u uitgebreid lunchen, heeft u iets te vieren of zoekt u een cateraar voor na een begrafenis, wij bieden het allemaal.Ons team van ervaren cateraars staat elke dag voor u klaar in Wesepe, Hellendoorn, Heeten, Broekland, Boerhaar, Heino, Boskamp, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Deventer, Luttenberg, Marienheem, Lemelerveld, Lierderholthuis, Laag Zuthem, Windesheim, Wijhe, Olst. Via de website ziet u snel en overzichtelijk onze arrangementen, veganistische buffetten, buitenlandse tapas, ons uitgebreide BBQ en gourmet menu, diners uit alle windstreken, koude en warme salades en halal buffetten. Alles is eenvoudig te bestellen vanuit uw luie stoel.

Partyservice gelegenheden in Boerhaar

Bestel uw catering in Boerhaar gemakkelijk en snel online


Wij bieden dé partyservice die u zoekt. In ons assortiment hebben we onder meer de standaard borrelhapjes, maar ook originele hapjes, uitgebreide ontbijtbuffetten, lunch voor thuis of op het werk en diners arrangementen op locatie bijvoorbeeld. U kunt uiteraard ook kiezen voor onze geheel op maat samengestelde catering. Wanneer u uw online bestelling heeft geplaatst, krijgt u van ons per mail een bevestiging. Laat ons weten of we u nog ergens mee van dienst kunnen zijn. Op een door u gekozen datum en tijdstip staan wij op de stoep in Boerhaar met uw catering.

Wij hopen dat u geniet van de door u bestelde culinaire hoogstandjes die wij met zorg voor u hebben samengesteld en wensen u veel plezier met de catering in Boerhaar.

Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen