Catering Heino

Catering Heino Wilt u een goed verzorgde catering bestellen in Heino?

Wij verzorgen de catering graag voor u en uw gasten. Laat ons uw zorgen uit handen nemen en laat u verwennen door de service die wij bieden. Wij doen boodschappen en bereiden alle gerechten in onze keuken. Door te bestellen bij Hapjes aan Huis bent u gast in eigen huis!

Kunt u niet vinden wat u zoekt, dan maken wij graag een vrijblijvende offerte, geheel naar uw wensen. Vul ons offerte formulier in.

Catering bestellen in de regio Heino

Wij hebben een ruime keuze in ons assortiment in elke prijsklasse en voor elke gelegenheid.


Dagelijks ontvangen wij bestellingen voor catering van mensen uit de regio Wesepe, Hellendoorn, Heeten, Broekland, Boerhaar, Nieuw Heeten, Boskamp, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Deventer, Luttenberg, Marienheem, Lemelerveld, Lierderholthuis, Laag Zuthem, Windesheim, Wijhe, Olst. De gerechten van al onze cateraars zijn eenvoudig te vinden op onze website. Van een compleet diner (vegetarisch, vlees en vis en veganistisch) tot uitgebreide plateaus borrelhapjes, bijpassende dranken en een BBQ. Bij Hapjes aan huis vindt u wat u zoekt.

Eenvoudig catering bestellen in Heino

Dat kan bij Hapjes aan Huis. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan heerlijk vers belegde broodjes, uitgebreide borrelhapjes en compleet aangeklede buffetten. Onze partyservice biedt ook geheel op maat samengestelde catering. U ontvangt een bevestigingsmail, zodra uw online bestelling is geplaatst. Schroom niet om contact met ons op te nemen, als we u nog ergens mee kunnen helpen. De door u bestelde catering wordt op een afgesproken tijdstip bij u in Heino gebracht.

Partyservice gelegenheden in HeinoAangezien onze partyservice verder reikt dan de voordeur verzorgen wij binnen uw hapjes, het buffet, de broodjes of het door u samengestelde menu verder. U heeft er geen omkijken meer naar!

Bestel uw catering gemakkelijk online in Heino!


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen