Catering Laag Zuthem

Catering Laag Zuthem Bent u op zoek naar een cateraar in Laag Zuthem?

Wij verzorgen de catering voor elke gelegenheid bij u thuis en op het werk. Laat ons uw zorgen uit handen nemen en laat u verwennen door de service die wij bieden. Wij doen boodschappen en bereiden alle gerechten in onze keuken.

Door te bestellen bij Hapjes aan Huis bent u gast in eigen huis!

Ons team helpt u graag bij het samenstellen van de juiste keuze. Heeft u vragen of komt u er niet helemaal uit op de website? Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Vraag een catering offerte aan en wij nemen contact met u op om alles te bespreken.

Catering assortiment voor de regio Laag Zuthem

Wij bieden een volledig en uitgebreid assortiment voor elk budget. Wilt u uitgebreid lunchen, heeft u iets te vieren of zoekt u een cateraar voor na een begrafenis, wij bieden het allemaal.


Dagelijks verzorgen wij grote en kleine catering opdrachten in Wesepe, Hellendoorn, Heeten, Broekland, Boerhaar, Nieuw Heeten, Heino, Boskamp, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Deventer, Luttenberg, Marienheem, Lemelerveld, Lierderholthuis, Windesheim, Wijhe en Olst .

Via de website kunt u ons uitgebreide assortiment gemakkelijk bekijken en eenvoudig bestellen. Voor elke gelegenheid is een passende catering. Denk aan een tuinfeest, een verjaardag op locatie, een high tea in uw woonkamer of een uitgebreide bedrijfslunch met vers belegde broodjes, een tapas buffet en vegetarische stamppotten.

Partyservice gelegenheden in Laag Zuthem

Wij verzorgen de partyservice voor elke gelegenheid in de regio. Zo hebben wij al de catering mogen verzorgen bij onderstaande gelegenheden:


Bestel uw catering nu snel en makkelijk online in Laag Zuthem

Wij zijn dé partyservice op het gebied van feesten, vergaderingen, uitgebreide (werkgerelateerde) lunches en bieden smakelijke vegetarische, veganistische, vlees en vis buffetten, originele borrelhapjes en bijpassende dranken. Wanneer uw keus bij ons bekend is, ontvangt u daarvan een bevestiging per mail. Als u nog vragen heeft, schroom niet om contact met ons op te namen. Ons team staat voor u klaar.

Wij bezorgen de catering bij u in Laag Zuthem om u zo geheel te ontlasten van alle zorgen en u zich volledig kunt richten op uw feest of samenzijn.

Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen