Catering Lemelerveld

Catering Lemelerveld Wilt u een goed verzorgde catering bestellen in Lemelerveld?

Wij verzorgen de catering graag voor u en uw gasten. Onze keuken van Hapjes aan Huis haalt al uw keukenzorgen uit handen. Onze chefkoks doen uw boodschappen en bereiden alles vers in eigen keuken.

Op onze website kunt u direct online bestellen. Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat, omdat u een groot feest gaat geven of niet kan vinden wat u zoekt? Vul ons catering offerteformulier in en wij nemen persoonlijk contact met u op om uw wensen te bespreken.
Partycatering in Lemelerveld voor elk feest

Onze cateraars verzorgen dagelijks de catering voor bedrijfsfeesten, verjaardagen en een BBQ-party in de tuin.


Onze catering is ook erg populair bij u in de regio Wesepe, Hellendoorn, Heeten, Broekland, Boerhaar, Nieuw Heeten, Heino, Boskamp, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Deventer, Luttenberg, Marienheem, Lierderholthuis, Laag Zuthem, Windesheim, Wijhe en Olst. Ons uitgebreide assortiment staat op deze website. Hier vindt u bijvoorbeeld volledig verzorgde diner-arrangementen, vers belegde broodjes voor elke gelegenheid, een uitgebreid BBQ buffet, diverse tapas en een avondvullende gourmet.

Partyservice gelegenheden in Lemelerveld

Wij verzorgen de partyservice voor elke gelegenheid in de regio. Zo hebben wij al de catering mogen verzorgen bij onderstaande gelegenheden:

In slechts een paar muiskliks uw catering in Lemelerveld bestellen

Dagelijks bieden wij een uitgebreide partyservice aan met diners, hapjes, overvolle salades en tapas uit de wereldkeuken. Hapjes aan Huis heeft een catering voor elke gelegenheid. Als u een keuze heeft gemaakt uit ons cateringsassortiment, bevestigen wij dat per mail aan u. Mochten er nog vragen zijn, dan staan wij voor u klaar om die te beantwoorden.

Uw bestelling wordt op een afgesproken tijdstip naar u in Lemelerveld gebracht. Vanaf dat moment is uw feest compleet en kunt u met volle teugen genieten van uw gasten, uw collega's en de heerlijke catering. Laat het u smaken!

Laat een professionele cateraar uw catering verzorgen in Lemelerveld!

Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen