Catering Lierderholthuis

Catering Lierderholthuis Wilt u een goed verzorgde catering bestellen in Lierderholthuis?

Wij verzorgen de catering graag voor u en uw gasten. Hapjes aan Huis neemt graag al uw voorbereidingen op de catering uit handen. Zoals boodschappen doen, koken en het opdienen van uw gerechten.

Onze partyservice zorgt ervoor dat ook u zich gast in eigen huis voelt!

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Of gaat u een groot feest organiseren en wenst u een offerte te ontvangen? Ons team helpt u graag persoonlijk verder. Vul ons catering offerteformulier in en wij nemen contact met u op om alles te bespreken.Partycatering in de omgeving van Lierderholthuis

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment tegen aantrekkelijke prijzen. Welk feest u ook viert, wij denken graag met u mee.


Catering bestellen bij u in de omgeving Wesepe, Hellendoorn, Heeten, Broekland, Boerhaar, Nieuw Heeten, Heino, Boskamp, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Deventer, Luttenberg, Marienheem, Lemelerveld, Laag Zuthem, Windesheim, Wijhe en Olst gaat eenvoudig en snel via onze website. U vindt hier een uitgebreid overzicht van tapas, ontbijtbuffetten, koude en warme lunches, vers belegde broodjes en complete arrangementen bij u thuis en op locatie.

Partyservice gelegenheden in Lierderholthuis

Wij verzorgen de partyservice voor elke gelegenheid in de regio. Zo hebben wij al de catering mogen verzorgen bij onderstaande gelegenheden:

In slechts een paar muiskliks uw catering in Lierderholthuis bestellen

Dagelijks bieden wij een uitgebreide partyservice aan met diners, hapjes, overvolle salades en tapas uit de wereldkeuken. Hapjes aan Huis heeft een catering voor elke gelegenheid. Zodra uw keus definitief is, bevestigen wij deze middels een mail. Mocht u nog vragen hebben, dan staat ons team altijd voor u klaar.

Op het door u gekozen tijdstip brengen wij de catering bij u in Lierderholthuis langs. We nemen alle zorgen uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op het samenzijn met uw vrienden, collega's of familie.

Ons team staat voor u klaar om de catering te verzorgen in Lierderholthuis!

Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen