Catering Nieuw Heeten

Catering Nieuw Heeten Geeft u binnenkort een feest en wilt u een catering bestellen in Nieuw Heeten?

Onze Hapjes aan Huis keuken is inmiddels een vertrouwde naam met een groot assortiment. Wij halen al uw keukenzorgen weg, door boodschappen te doen, het eten te bereiden én op te dienen. En dat terwijl u zich vermaakt met uw gasten. Wij doen dit graag, het is onze specialisatie.

En kunt u niet vinden wat u zoekt, dan maken wij graag geheel vrijblijvend een offerte voor u op maat. Vul hiervoor uw gegevens in bij het catering offerte aanvraagformulier.Partycatering in de omgeving van Nieuw Heeten


Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment tegen aantrekkelijke prijzen. Welk feest u ook viert, wij denken graag met u mee. Dagelijks verzorgen wij grote en kleine cateringopdrachten in Wesepe, Hellendoorn, Heeten, Broekland, Boerhaar, Heino, Boskamp, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Deventer, Luttenberg, Marienheem, Lemelerveld, Lierderholthuis, Laag Zuthem, Windesheim, Wijhe, Olst. Via de website kunt u ons uitgebreide assortiment gemakkelijk bekijken en eenvoudig bestellen. Voor elke gelegenheid is een passende catering. Denk aan een tuinfeest, een verjaardag op locatie, een high tea in uw woonkamer of een uitgebreide bedrijfslunch met vers belegde broodjes, een tapas buffet en vegetarische stamppotten.

Partyservice gelegenheden in Nieuw Heeten

Laat ons uw catering verzorgen in Nieuw Heeten

Onze partyservices biedt walking dinners, uitgebreide catering voor tuinfeesten, lunches thuis en verjaardagsontbijtjes voor elk budget aan! U ontvangt van ons een bevestigingsmail zodra u een keuze heeft gemaakt uit ons uitgebreide assortiment. Laat ons weten als we u nog ergens mee kunnen helpen, ons team staat voor u klaar. Uw bestelling wordt op een afgesproken tijdstip naar u in Nieuw Heeten gebracht.

Vanaf dat moment is uw feest compleet en kunt u met volle teugen genieten van uw gasten, uw collega's en de heerlijke catering. Laat het u smaken in Nieuw Heeten!

Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen