Catering Olst

Catering Olst Zoekt u een cateraar bij u Olst in de buurt?

Wij verzorgen uw catering, zonder dat u er omkijken naar heeft. Hapjes aan Huis is gespecialiseerd in een volledig verzorgde partyservice.

Onze chefkoks nemen u alles uit handen. Ze doen de boodschappen en bereiden uw culinaire wensen in hun eigen keuken!

Wenst u een offerte op maat? Ons team maakt graag een vrijblijvend voorstel geheel naar uw wensen en budget.

Vul ons catering offerteformulier in en wij nemen contact met u op.Partycatering in Olst voor elk feest

Onze cateraars verzorgen dagelijks de catering voor bedrijfsfeesten, verjaardagen en een BBQ-party in de tuin.Wij verzorgen dagelijks de catering in Wesepe, Hellendoorn, Heeten, Broekland, Boerhaar, Nieuw Heeten, Heino, Boskamp, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Deventer, Luttenberg, Marienheem, Lemelerveld, Lierderholthuis, Laag Zuthem, Windesheim en Wijhe. U kunt ons assortiment van diverse borrelhapjes, high tea, veganistische buffetten, bijpassende dranken en diners gericht op de wereldkeuken op onze website bekijken en direct bestellen.

Eenvoudig catering bestellen in Olst?

Dat kan bij Hapjes aan Huis. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan heerlijk vers belegde broodjes, uitgebreide borrelhapjes en compleet aangeklede buffetten. Onze partyservice biedt ook geheel op maat samengestelde catering.  Wanneer u uw online bestelling heeft geplaatst, krijgt u van ons per mail een bevestiging. Laat ons weten of we u nog ergens mee van dienst kunnen zijn. Uw bestelling wordt op een afgesproken tijdstip naar u in Olst gebracht.

Partyservice gelegenheden in Wijhe

Wij verzorgen de partyservice voor elke gelegenheid in de regio. Zo hebben wij al de catering mogen verzorgen bij onderstaande gelegenheden:Vanaf dat moment is uw feest compleet en kunt u met volle teugen genieten van uw gasten, uw collega's en de heerlijke catering. Laat het u smaken!

Laat uw keuken zorgen door ons catering team verzorgen in Olst!

Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen