Catering Schalkhaar

Catering Schalkhaar Zoekt u een catering in Schalkhaar?

Wij hebben een uitgebreid assortiment voor u samengesteld. Dankzij onze cateringservice bent u gast in eigen huis! Wij doen alle boodschappen en bereiden met de grootste zorg uw gerechten.

Het enige dat u hoeft te doen straks is te genieten van het eten en uw gasten!

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Vraag een vrijblijvende offerte aan, zodat wij u persoonlijk kunnen helpen. Vul uw gegevens in bij ons catering offerteformulier.Catering bestellen bij u in de regio Schalkhaar?

Wij bieden een groot assortiment voor elke gelegenheid en elk budget. Denk aan een uitgebreide lunch, een bedrijfsfeest, verjaardag thuis of een BBQ.Dagelijks verzorgen wij grote en kleine catering opdrachten in Wesepe, Hellendoorn, Heeten, Broekland, Boerhaar, Nieuw Heeten, Heino, Boskamp, Diepenveen, Lettele, Deventer, Luttenberg, Marienheem, Lemelerveld, Lierderholthuis, Laag Zuthem, Windesheim, Wijhe en Olst.

Partyservice gelegenheden in Schalkhaar

Wij verzorgen de partyservice voor elke gelegenheid in de regio. Zo hebben wij al de catering mogen verzorgen bij onderstaande gelegenheden:Via de website kunt u ons uitgebreide assortiment gemakkelijk bekijken en eenvoudig bestellen. Voor elke gelegenheid is een passende catering. Denk aan een tuinfeest, een verjaardag op locatie, een high tea in uw woonkamer of een uitgebreide bedrijfslunch met vers belegde broodjes, een tapas buffet en vegetarische stamppotten.

Bestel uw catering in Schalkhaar gemakkelijk en snel online


Wij bieden dé partyservice die u zoekt. In ons assortiment hebben we onder meer de heerlijke standaard borrelhapjes, maar ook originele hapjes, uitgebreide ontbijtbuffetten, lunch voor thuis of op het werk en diners arrangementen op locatie bijvoorbeeld. U kunt uiteraard ook kiezen voor onze geheel op maat samengestelde catering.   U ontvangt een bevestigingsmail, zodra uw online bestelling is geplaatst. Schroom niet om contact met ons op te nemen, als we u nog ergens mee kunnen helpen.

Wij komen de catering bij u in Schalkhaar bezorgen en maken uw feest compleet. U hoeft alleen maar te genieten van uw gasten en onze partyservice!

Gemakkelijk uw catering bestellen in Schalkhaar doet u bij ons online!

Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen