Catering Windesheim

Catering Windesheim Zoekt u een cateraar in de buurt van Windesheim?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De keuken van Hapjes aan Huis haalt al uw keukenzorgen uit handen. Onze chefkoks doen uw boodschappen en bereiden alles vers in eigen keuken.

Ons team uit de buurt helpt u graag van A tot Z. Kunt u niet vinden wat u zoekt in ons online assortiment, dan helpen wij u graag persoonlijk verder.

Vraag een catering offerte aan en wij maken een voorstel geheel naar uw wensen en budget.Catering bestellen in de regio Windesheim

Wij hebben een ruime keuze in ons assortiment in elke prijsklasse en voor elke gelegenheid.Ons team van ervaren cateraars staat elke dag voor u klaar in Wesepe, Hellendoorn, Heeten, Broekland, Boerhaar, Nieuw Heeten, Heino, Boskamp, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Deventer, Luttenberg, Marienheem, Lemelerveld, Lierderholthuis, Laag Zuthem, Wijhe en Olst. Via de website ziet u snel en overzichtelijk onze arrangementen, veganistische buffetten, buitenlandse tapas, ons uitgebreide BBQ en gourmet menu, diners uit alle windstreken, koude en warme salades en halal buffetten. Alles is eenvoudig te bestellen vanuit uw luie stoel.

Partyservice gelegenheden in Windesheim

Wij verzorgen de partyservice voor elke gelegenheid in de regio. Zo hebben wij al de catering mogen verzorgen bij onderstaande gelegenheden:

Laat ons uw catering verzorgen in Windesheim

Onze partyservices biedt walking dinners, uitgebreide catering voor tuinfeesten, lunches thuis en verjaardagsontbijtjes voor elk budget aan!  Als u een keuze heeft gemaakt uit ons cateringsassortiment, bevestigen wij dat per mail aan u. Mochten er nog vragen zijn, dan staan wij voor u klaar om die te beantwoorden.

Uw catering wordt bij u thuisbezorgd in Windesheim op het door u uitgekozen tijdstip. U hoeft zich nergens druk om te maken. Zo kunt u zich volledig richten op uw gasten. Onze partyservice regelt de rest.

Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen