Gelegenheden

Receptie

Receptie

Bent u op zoek naar een cateraar die uw receptie kan verzorgen?

Ons team verzorgd uw receptie catering van A tot Z voor elke gelegenheid. Denk aan een receptie voor uw bruiloft, of een staande receptie op het werk, maar ook bij andere gelegenheden kunt u ons inzetten om alles te laten cateren.

Tijdens de receptie serveren wij heerlijk koude en/of warme hapjes en schenken wij ons drankenarrangement. U kunt de dranken bij ons per fles bestellen, maar ook in een arrangement afkopen, de keuze is aan u.

Sluit u uw receptie af met een heerlijk buffet, een walking dinner of met een bbq met live cooking van onze chef kok? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u of u besteld online uw diner. U bent bij ons verzekerd van een geslaagd feest!

Receptie voor grote & kleine groepen

Bent u met een groot gezelschap of een wat kleiner gezelschap? Wij pakken net zo groots uit, zoals u dit wenst. U kunt denken aan bijvoorbeeld:

Uw receptie catering organiseren in de regio Raalte

Jaarlijks verzorgen wij de receptie catering in de regio van Wesepe, Heeten, Hellendoorn, Broekland, Nieuw Heeten, Boerhaar, Heino, Boskamp, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Deventer, Luttenberg, Marienheem, Lemelerveld, Lierderholthuis, Laag Zuthem, Windesheim, Wijhe en Olst.

Heeft u al een locatie waar u de receptie gaat verzorgen of bent u nog op zoek? Bekijk onze feestlocaties waar wij mee samenwerken. Wij gaan deze graag met u bekijken.

Afspraak maken om uw receptie te bespreken

Wij maken graag een vrijblijvende en persoonlijke afspraak om al uw receptie wensen te bespreken.

Vul ons offerte formulier hier in en maak een afspraak!


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen